Bir ömür boyu başarı için

Kapsamlı, amaca yönelik, Amerikan modeli karma eğitim veren üniversite

AUBH, Bahreyn Krallığı’ndaki ilk kapsamlı, amaca yönelik, Amerikan modeli karma eğitim üniversitesidir ve Elm Fonu tarafından desteklenmektedir. Üniversite, öğrenciler için bütünsel bir yolculuk ve öğrenciler, öğretim üyeleri ve profesyonel topluluk arasındaki etkileşimi ve işbirliğini teşvik eden eğitime benzersiz bir yaklaşım sunar.

Çağdaş, 75.000 metrekarelik kampüs, Bahreyn’in Riffa kentinde yer almaktadır. Yenilikçi ve yüksek teknolojili kampüs, hem öğretim üyeleri hem de öğrenciler için öğretme ve öğrenme deneyimini geliştirir. Sınıflar, kütüphane ve laboratuvarların yanı sıra kampüste açık ve kapalı kortlar ve tarlalar içeren bir Spor Merkezi, geniş Öğrenci Toplulukları ve özel etkinlikler için bir Oditoryum bulunmaktadır.

AUBH müfredatı, öğrencileri hızla değişen bir ortamda başarılı olacak bilgi ve yumuşak becerilerle donatmak için uzmanlar ve uzmanlar tarafından oluşturulmuştur. Amerikan modeli eğitimin AUBH kalitesi, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en iyi üniversitelerinkini yansıtıyor. Üniversitenin benzersiz akademik yapısı, öğrencilerin gerçek tutkularını bulmalarını sağlar ve yeteneklerini geliştirmelerini sağlayarak seçtikleri sektörde uzun başarılı kariyerlere yol açar.

Misyonumuz

Amerikan Bahreyn Üniversitesi'nin misyonu, öğrencilerine kaliteli eğitim ve araştırma ortamları sağlamak için bilgiye erişimi geliştirmek, akademik başarıyı teşvik etmek ve topluma hizmet vermek şeklinde tanımlanabilir.

Vizyonumuz

Amerikan Bahreyn Üniversitesi, öğrencilerine uluslararası düzeyde eşsiz bir eğitim sunmak için kaliteyi, etkili öğretimi ve akademik başarıyı hedefliyor. Vizyonumuz; her bireye saygı göstermekte, gelişme fırsatları sağlamakta ve onlara dezavantajlardan arindirmada lider olmaktadir.

Değerler

Liderlik

Liderlik ekibimiz, hem fakültede hem de öğrencilerimizde bireysellik ve girişimcilik ruhunu güçlendirmek için sürekli çaba sarf eder, böylece her biri kariyerlerinde veya çalışmalarında kendi tutkularını geliştirir. En iyi uluslararası ve yerel yeteneklerin bir karışımını birleştiren AUBH’nin kıdemli ekibi, yalnızca vizyoner akademisyenlerden değil, aynı zamanda kendi başlarına öncü iş insanlarından oluşur. Çeşitliliğe saygı duymaktan ve çok kültürlülüğü benimsemekten gurur duyan liderlik ekibimiz, Başkanımız Dr. Bradley J. Cook tarafından yönetilmektedir.

Akreditasyon

AUBH, Bahreyn Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğretim Kurulu tarafından lisanslanmış olmaktan gurur duyar.

3 Haziran 2021’de bir WSCUC paneli uygun uygunluk kriterlerini gözden geçirdi ve kurumun Akreditasyon Başvurusu yapmaya uygun olduğunu belirledi. Üniversite şimdi akreditasyon arıyor olarak listeleniyor.